Arvioitu lukuaika: < 1 minuutti

Synneistä hyviä tekoja

Kuinka saat muutettua synnit hyviksi teoiksi? Koko elämämme tunnemme syyllisyyttä pahoista teoistamme, mutta niiden ei tulisi kuitenkaan pidätellä meitä katumasta sen sijaan että tekisimme vain lisää syntiä. On olemassa tapoja päästää irti synneistä ja silti meillä on taipumus viivytellä askeliamme.

”Islam tuhoaa sen mitä oli sitä ennen” (Autenttinen perimätieto) – Sahih Muslim 121, 1/228

Kuinka muutat synnit hyviksi teoiksi?

Videolla Nouman Ali Khan kertoo veljille ja sisarilla: ei-vielä muslimeille ja muslimeille jotka on tehneet syntiä miten.

  1. Ensimmäinen asia joka sinun on tehtävä, on päästää irti raskaasta menneisyydestäsi. Se on todella Allahin lupaus, että jo tehdyt synnit tullaan pyyhkimään pois uskontunnustuksen, hijran (Allahin vuoksi muuttamisen) tai Hajjin (pyhiinvaelluksen) seurauksena! Yksikään synti ei ole liian suuri Allahin anteeksiannettavaksi.
  2. Ajattele asiaa: aloitat puhtaalta pöydältä, täysin valkoinen paperi, joka tarkoittaa kokonaan uutta tekojen kirjaa.
  3. Eikä siinä vielä kaikki, Allah myös muuntaa synneistäsi hyviä tekoja. Näin ollen tulet olemaan paremmassa asemassa kuin moni oppinut tai kuka tahansa muslimi kun astut islamiin.
  4. Joten jos tämä muuttaa elämäsi, miksi lykkäämme näiden askelien ottamista? Muista yksi tärkeä asia: viivyttely on rosvo joka varastaa aikaa ja mahdollisuuksia. Älä siirrä tawbah (katumusta)! Paras esimerkki jonka voit kuvitella motivoimaan itseäsi on Profeetta Muhammad (rauha hänelle) joka katui satoja kertoja joka päivä!

Kuinka mahtava asia tawbad (katumus) onkaan! Sen seurauksena sydämesi voi olla kevyt kuin höyhen ja voit muuntaa synneistäsi hyviä tekoja.

Älä missaa mahdollisuuttasi, totisesti voit saada syntisi anteeksi jos olet vilpitön in sha Allah ja se on lupaus:

”Sano: »Te palvelijani, jotka olette toimineet sielujenne vahingoksi, älkää olko epätoivoisia Jumalan laupeuden suhteen; aivan varmasti Jumala antaa syntinne kokonaan anteeksi, sillä Hän on totisesti armahtava, laupias.”(Joukkojen suura, Koraani 39:53)

Lue myös: Miten tulla muslimiksi?

Lähde: Aboutislam.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *