Media7:n Raamattuopisto
Hengellisiä kirjekursseja joista osan voit suorittaa myös netissä. Et maksa kuin postimerkin hinnan joka kerta kun lähetät vastauksesi, nettikursseissa et sitäkään. Homma toimii siten, että kun ilmottaudut kurssille niin sinulle lähetetään ekat pari opintovihkosta vastauspapereineen ja kun täytät vastauspaperit ja postitat ne mukana tulevassa palautuskuoressa niin saat seuraavat opintovihkot (yleensä 2-4 vihkoa). Lopulta kun kurssi on käyty saat siitä todistuksen. Kursseja käyville tarjotaan välillä myös mahdollisuutta osallistua hyvin edulliseen hintaan Raamattuleireille. Alennus on pääsääntöisesti ensikertalaisille jotka eivät aiemmin ole käyneet leirillä. Näitä kursseja voin lämpimästi suositella niille jotka haluavat oppia lisää Raamatusta.

uskoontulo.net
Ihmisten todistuksia uskoontulosta

Petri Paavolan kotisivut
Petri Paavola kirjoittaa monista kristityn elämään liittyvistä aiheista, niin ajankohtaisista kuin ajattomista aiheista. Mielestäni hänen kirjoituksensa ovat hyvin linjassa Raamatun kanssa.

TV7
Täältä löydät arkistosta isot määrät kaikenlaisia hengellisiä ohjelmia. Varoituksen sanana täytyy sanoa että joukkoon on päässyt myös kaikenlaisia outoja ohjelmia ja harhaoppia joten katso valikoiden. Vaikeaa sellaiselle joka ei tunne Raamattua. Ihmeet ja merkit kategoriaan kannattaa suhtautua kaikkein kyseenalaisimmin. Esim hengelliset asiaohjelmat osiosta löytyy paljon hyvää.

Cafe Raamattu Extra
Loistava kymmenosainen sarja jossa keskitytään hyvin oleellisiin asioihin kristillisessä maailmankatsomuksessa. Kannattaa ehdottomasti katsoa!

Adventtikirkko
Tässä on Adventtikirkon kotisivut. Täällä voit tutustua Adventtikirkon oppeihin miten adventistit uskovat. Heidän uskonsa pohjautuu täysin Raamattuun. Adventismista on vaikka kuinka paljon perätöntä mustamaalausta ja huhuja ja on jopa niinkin hurjia väitteitä että he eivät olisi edes kristittyjä tai että he ovat harhaoppisia. Tällaiset väitteet ovat täysin perättömiä. Suosittelen tutustumaan ennen kuin tyrmäät huhujen perusteella. Saatana yrittää vain vaientaa totuutta leimaamalla sitä harhaopiksi muiden harhaoppien joukkoon. Raamattu kertoo lopun aikojen jäännösseurakunnasta että he noudattavat kaikkia Jumalan käskyjä, he ovat maailmanlaajuinen seurakunta ja he ovat hyljeksitty seurakunta. Adventtikirkko täyttää kaikki nämä tunnusmerkit. Ymmärtääkseni Adventtikirkko ja Katolinen kirkko (petokirkko) ovat ainoat maailmanlaajuiset kirkot. Tosin seurakunta ei pelasta eikä ole pelastuskysymys missä seurakunnassa olet. Jumalan seurakuntaan kuuluvia on kaikissa ihmisen perustamissa seurakunnissa ja myös semmoisia jotka eivät ole missään ihmisen seurakunnassa. Seurakunta ei ole välttämättämyys mutta hyvä seurakunta antaa tukea, mutta vääräoppinen seurakunta taas voi johtaa harhaan.

Audiopankki
Täältä löytyy mm. äänitettyjä saarnoja sekä joitain äänikirjoja ja myös ääniraamatustakin ainakin Uusi testamentti.

Ääniraamattu
Hyvä paikka ääniraamatun kuuntelemiseen.

bible.com/fi
Loistava paikka Raamatun lukemiseen. Voit esim ladata itsellesi Raamatunlukusuunnitelman ja se antaa sinulle päivittäin tietyt luvut Raamatusta jotta pysyt aikataulussa Raamatun läpikäymisessä. Lukusuunnitelmat ovat siitä käteviä että ne käyvät Raamattua läpi useammasta kohdasta yhtäaikaisesti ja tämä pitää lukemisen vaihtelevampana. Voit joko ladata ohjelman koneellesi, mutta toimii myös selaimessa joka on oivallinen vaihtoehto. Monia eri kieliä ja Raamatunkäännöksiä. Täysin ilmainen.Youtube videoita:

Rock n rollin maailma

Noah Movie HD Official Full Version
Hyvä dokumentti jossa haastatellaan ihmisiä. Asetuksista saat myös suomitekstit.

Todistajat
Ihmisten todistuksia.Kreationismia:

kreationismi.fi

Taustaa

Älykkään suunnitelman idea